وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ از جمله تسهیلاتی است که کشاورزان و دامداران می توانند برای انجام امورات مختلف از جمله توسعه شغلی، خریداری نهاده، ابزار آلات و غیره از آن استفاده کنند. کشاورزی و دامپروری مهم ترین مشاغل مولد در کشور محسوب می شوند که باید توجه ویژه ای به آن ها شود. این بخش ها به صورت مستقیم زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی قرار داشته و ارائه خدمات به آن ها از طریق این وزارت خانه انجام می گیرد. از جمله تصمیماتی که در سال های اخیر برای حمایت از کشاورزان و دامپروان کشور اخذ شده، ارائه تسهیلات و وام های گوناگون می باشد. افراد واجد شرایط از طریق ثبت نام وام جهاد کشاورزی در سامانه های تعیین شده، می توانند درخواست شان را برای دریافت این تسهیلات ارائه دهند. در ادامه، کارشناسان درخواست های ارسالی را بررسی کرده تا از واجد شرایط بودن متقاضیان مطمئن شوند. در صورتی که داوطلب شرایط لازم را داشته باشد، امکان دریافت وام مذکور برای وی فراهم خواهد شد.
نکته مهمی که در این رابطه وجود دارد، اطلاع از انواع وام های جهاد کشاورزی است. دامداران و کشاورزان با آگاهی از انواع مختلف تسهیلات این وزارت خانه، به راحتی می توانند شرایط هر یک را بررسی نموده و متناسب ترین آن ها را انتخاب کنند. با توجه به اهمیت استفاده از تسهیلات مذکور برای این قشر مهم کشور، در این مقاله انواع وام جهاد کشاورزی در سال جاری را معرفی خواهیم کرد تا اطلاعات کاملی درباره این طرح های تسهیلاتی داشته باشید؛ هم چنین نحوه ثبت نام جهت دریافت این وام ها را به صورت کام توضیح می دهیم تا در صورت واجد شرایط بودن، برای نام نویسی و اخذ این تسهیلات با مشکلی رو به رو نشوید. بنابراین اگر شما هم جزو کشاورزان، دامداران و دارندگان واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان هستید، در ادامه با همراه باشید تا شناخت مناسبی از انواع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ به دست آورده و در صورت تمایل، به راحتی جهت استفاده از این تسهیلات ثبت نام کنید.
وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳
همان طور که گفتیم، وزارت جهاد کشاورزی به منظور حمایت از کشاورزان و دامداران کشور اقدام به ارائه طرح های تسهیلاتی گوناگونی نموده است. این تسهیلات عمدتا در قالب وام اعطا می شوند که مبلغ و نرخ بهره آن ها با توجه به نوع شان، متفاوت است. افرادی که در این رسته ها مشغول به فعالیت هستند، باید اطلاع کاملی از تسهیلات مختلف در نظر گرفته شده داشته باشند تا در صورت نیاز، به سادگی بتوانند نسبت به بررسی شرایط و ثبت نام وام جهاد کشاورزی اقدام کنند. با توجه به این موضوع، در ادامه تعدادی از مهم ترین طرح های تسهیلاتی ارائه شده توسط سازمان جهاد کشاورزی کشور در سال جاری را معرفی کرده ایم. در صورتی که برای انجام امورات مختلف در حوزه شغلی خود نیاز به تسهیلات دارید، می توانید این موارد را بررسی کرده و در صورتی داشتن شرایط لازم، برای نام نویس اقدام کنید. مهم ترین انواع وام جهاد کشاورزی در سال 1403 به شرح ذیل می باشند:
تسهیلات سرمایه در گردش نهاده های دام، طیور و شیلات
یکی از بهترین وام هایی که توسط جهاد کشاورزی برای فعالان این حوزه در نظر گرفته شده است، تسهیلات سرمایه در گردش نهاده های دام، طیور و شیلات می باشد. بر این اساس، آن دسته از کشاورزان، دامداران و فعالان در بخش های پرورش آبزیان و شیلات که برای انجام امورات نیاز به سرمایه دارند، می توانند جهت استفاده از تسهیلات ثبت نام کنند. این نوع وام در دو دسته اصلی ارائه می شود که شرایط آن ها تا حدودی با هم فرق دارد. اولین گروهی که امکان استفاده از این نوع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ را دارند، واحدهای سنتی و کوچک هستند. این واحدها امکان دریافت تسهیلات سرمایه در گردش را تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان خواهند داشت. نرخ بهره تعیین شده برای این وام هم ۱۰ درصد می باشد که نسبت به تسهیلات عادی بانک ها پایین تر بوده و به شدت ارزش استفاده دارد؛ از این رو فرصت خوبی برای دارندگان واحدهای سنتی و کوچک به منظور جذب سرمایه مورد نیازشان خواهد بود.
گروه دومی که امکان استفاده از تسهیلات سرمایه در گردش را خواهند داشت، واحدهای صنعتی و بزرگ بخش کشاورزی هستند. این واحدها هم می توانند ثبت نام وام جهاد کشاورزی در این بخش را انجام داده و از تسهیلات در نظر گرفته شده، استفاده کنند. نکته قابل توجه در رابطه با پرداخت این نوع وام به واحدهای کشاورزی صنعتی و بزرگ، این است که تسهیلات مذکور بدون محدودیت و با توجه به جمعیت دامی در واحد تولیدی پرداخت می شود. البته نرخ بهره در نظر گرفته شده برای این واحدها هم بیش تر بوده و بسته به شرایط، تا ۱۸ درصد متفاوت است. متقاضیان جهت دریافت این نوع وام جهاد کشاورزی دو راه اصلی برای ثبت نام پیش رو دارند که شامل شیوه های حضوری و غیر حضوری می شوند. برای دریافت این وام در روش حضوری باید درخواست خود را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خود ارائه دهد. شیوه غیر حضوری هم استفاده از سامانه جهاد کشاورزی است که در ادامه به آن می پردازیم.
تسهیلات کارخانجات خوراک دام و طیور
در کنار واحدهای مختلف پرورش دام و کشاورزان، کارخانجات تولیدکننده خوراک دام، طیور و آبزیان هم می توانند از تسهیلات سازمان جهادد کشاورزی کشور بهره مند شوند. با توجه به این که نهاده های دامی به صورت مستقیم در رونق این گونه کسب و کارها تاثیر دارد، در میان انواع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ طرحی هم با عنوان تسهیلات کارخانجات خوراک دام و طیور وجود دارد که امکان دریافت وام را برای این کارخانه ها فراهم می سازد. در صورتی که کارخانه ها برای انجام امورات مختلف از جمله ایجاد فازهای جدید، خرید تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز و سایر موارد این چنینی به تسهیلات نیاز داشته باشند، می توانند نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند. ثبت نام وام جهاد کشاورزی این کارخانه ها هم به دو صورت آنلاین و حضوری انجام می گیرد که روش اینترنتی ساده تر و سریع تر خواهد بود؛ پس از بررسی درخواست وام توسط کارشناسان، در صورت تایید آن اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد.
تسهیلات سرمایه درگردش واحدهای پرورش نژاد آرین
این روزها گوشت مرغ به یکی از مهم ترین وعده های غذایی مردم تبدیل شده و تامین مرغ مورد نیاز برای مصرف کشور اهمیت بالایی پیدا کرده است. در همین راستا، استفاده از نژادهای مناسب مرغ برای جوجه ریزی که هم هزینه ها را کم کرده و همه بهره وری را افزایش دهند، یکی از مهم ترین مسائلی است که در این زمینه باید به آن پرداخته شود. مرغ لاین نژاد آرین در این دسته قرار می گیرد که در عین حال، مزرعه های پرورش مرغ کشور کم تر از آن استفاده می کنند. در همین راستا، ارائه وام جهاد کشاورزی با عنوان تسهیلات سرمایه درگردش واحدهای پرورش نژاد آرین محرکی است تا مزرعه های پرورش مرغ بیش تر به این نژاد توجه کنند. نکته قابل توجه در رابطه با این نژاد، محدودیت دسترسی به دانش و تکنولوژی لازم برای تولید، حفظ و تکثیر این نوع مرغ استراتژیک در میان کشورهای مختلف دنیا است.
در حال حاضر، تنها هشت کشور در سراسر دنیا توانایی تولید و تکثیر نژاد مرغ لاین آرین را دارند که شامل آمریکا، انگلیس، هلند، برزیل، هند، آلمان، فرانسه و ایران می باشند. استفاده مناسب از این نژاد در جوجه ریزی ها نه تنها باعث می شود که کشور از نظر تامین مرغ مورد نیاز به خودکفایی برسد، بلکه امکان صادرات را هم فراهم می سازد. در همین راستا، میان انواع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ طرح تسهیلات سرمایه درگردش واحدهای پرورش نژاد آرین هم قرار گرفته است تا مرغداری ها و مزارع پرورش مرغ کشور به پرورش این نژاد تشویق شوند. کسانی که این فرایند را آغاز می کنند، می توانند با مراجعه به سامانه جهاد کشاورزی جهت استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده برای آن اقدام نمایند. پس از ثبت نام وام جهاد کشاورزی در بخش مرغ نژاد آرین، شرایط مزرعه و روند کار شما توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید، تسهیلات مربوطه در اختیارتان قرار می گیرد.
تسهیلات بند الف تبصره ۱۸
از جمله دیگر تسهیلاتی که توسط وزارت جهاد کشاورزی در اختیار شاغلین در بخش های کشاورزی، دامپروری و سایر رسته های مرتبط قرار می گیرد، تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ است. بر اساس بند مذکور در تبصره ۱۸ قانون بودجه، دولت موظف است بخشی از درآمد حاصل از هدفمندسازی یارانه ها را به ایجاد، توسعه، تولید، اشتغال و کارآفرینی اختصاص دهد. در همین راستا، وام جهاد کشاورزی بند الف تبصره ۱۸ هم به داوطلبانی که قصد کارآفرینی، تولید و ایجاد اشتغال در این زمینه را دارند، اعطا می شود. به عبارت دیگر، دولت باید بخشی از درآمد خود از هدفمندسازی یارانه ها را که به تولید اختصاص داده، به صورت متناسب بین دستگاه های مختلف تقسیم کند. از جمله این دستگاه ها هم سازمان جهاد کشاورزی است که بودجه فوق را در اختیار کشاورزان، دامپروران و سایر فعالان این حوزه قرار می دهد تا به تولید و کارآفرینی مشغول شوند؛ بنابراین در صورت داشتن شرایط لازم، می توانید برای دریافت این وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ اقدام کنید.
طرح هایی که تا این جای کار معرفی کردیم، مهم ترین تسهیلاتی هستند که در سال جاری توسط سازمان جهاد کشاورزی در اختیار فعالان این حوزه قرار داده می شود؛ از این رو متقاضیان در صورت داشتن شرایط لازم، می توانند برای ثبت نام هر یک اقدام نمایند.
ثبت نام وام جهاد کشاورزی
اکنون که با مهم ترین طرح های تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی آشنا شدید، باید نحوه ثبت نام هر یک از آن ها را هم بدانید؛ چرا که برای استفاده از این وام ها ابتدا باید درخواست خود را به صورت رسمی ارائه دهید تا شرایط تان توسط کارشناسان بررسی شوید. نکته مهم در این رابطه، امکان ثبت نام وام جهاد کشاورزی به صورت آنلاین است. به عبارت دیگر، شما برای استفاده از طرح های تسهیلاتی مختلف این سازمان می توانید به سایت آن وارد شده و بدون نیاز به مراجعه حضوری، درخواست تان را ارائه دهید. البته امکان نام نویسی به شکل حضوری هم وجود دارد که در ادامه به آن می پرازیم؛ اما قبل از آن، در این قسمت نحوه ثبت نام در بخش تسهیلات سامانه جهاد کشاورزی را بیان کرده و روش نام نویسی جهت استفاده از طرح های مختلف وام جهاد کشاورزی در آن را برای تان توضیح می دهیم.
ثبت نام در سامانه تسهیلات جهاد کشاورزی
همانند بسیاری از سازمان ها و ادارات مهم کشور، جهاد کشاورزی هم سامانه ای جامع و مناسب ایجاد کرده است که امکان ارائه بسیاری از خدمات به صورت آنلاین از طریق آن وجود دارد. قسمتی از این سایت با عنوان سامانه تسهیلات جهاد کشاورزی به صورت اختصاصی خدمات مربوط به دریافت وام های مختلف را ارائه می دهد؛ از این رو متقاضیان جهت دریافت انواع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ ابتدا باید در این سامانه نام نویسی کنند. با توجه به اهیمت این سایت، در ادامه روش ثبت نام آن را برای تان توضیح داده ایم:
- در اولین گام، آدرس اینترنتی سایت وزارت جهاد کشاورزی یعنی www.maj.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. ورود به این سامانه هم با گوشی موبایل و هم سیستم های کامپیوتری مجاز است. با این حال، جهت ثبت نام کلی و وام، ترجیحا از رایانه یا لپ تاپ استفاده کنید تا حین فرایند با خطا و مشکل مواجه نشوید.
- بعد از این که نشانی فوق را سرچ کردید، اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج گوگل با همین آدرس و عنوان مربوط به وزارت جهاد کشاورزی است. به منظور ثبت نام وام جهاد کشاورزی ، بر روی آن کلیک کرده و وارد شوید.
- در ادامه به صفحه اصلی سایت جهاد وارد شده و تصویر زیر را مشاهده می کنید. در قسمت بالای این صفحه منویی قرار دارد که باید از این منو گزینه «میز خدمات الکترونیکی» را انتخاب نمایید.
- با انجام این کار، به صفحه خدمات آنلاین این سامانه وارد شده و شکل زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون باید از قسمت پایین صفحه بر روی گزینه «تسهیلات و مالی» کلیک کنید.
- با انجام این کار، خدمات الکترونیکی مربوط به این حوزه از جمله قابلیت دریافت وام جهاد کشاورزی برای تان نمایش داده می شود. در میانه این گزینه ها، باید اولین مورد با عنوان «سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری (سیتا)» را انتخاب کنید.
- در نهایت وارد صفحه ورودی این سامانه خواهید شد. برای ثبت نام طرح های تسهیلاتی گوناگون وزارت جهاد کشاورزی به صورت آنلاین، باید به حساب کاربری خود در این سایت وارد شوید. در صورتی که تا کنون در سامانه سیتا ثبت نام نکرده اید، گزینه سبز رنگ «ثبت نام در پنل کاربری» را بزنید.
- به این ترتیب، صفحه ثبت نام برای تان نمایش داده می شود. برای نام نویسی در این سامانه و استفاده از انواع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ ، ابتدا باید نوع شخصیت حقیقی یا حقوقی خود را از بالای صفحه مشخص نمایید؛ سپس متناسب با آن، کد ملی یا شناسه ملی را وارد نمایید. در ادامه، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه تان را هم وارد کرده و یک رمز عبور برای حساب تان انتخاب کنید. این رمز باید شامل اعداد، حروف بزرگ و کوچک انگلیسی و یکی از علامت های مشخص شده باشد؛ پس از تکمیل تمامی اطلاعات خواسته شده، گزینه «ثبت نام» را بزنید.
- در صورتی که اطلاعات تان را به درستی وارد کرده باشید، نام نویسی شما در این سامانه انجام گرفته و نام کاربری و کلمه عبور در اختیارتان قرار می گیرد. اکنون با استفاده از این اطلاعات کاربری می توانید به حساب کاربری خود وارد شده و ثبت نام وام جهاد کشاورزی مد نظر خود را انجام دهید.
با توجه به این که برای ثبت درخواست آنلاین تمامی تسهیلات سازمان جهاد کشاورزی باید از طریق سامانه سیتا اقدام کنید، در صورتی که تا کنون در این سایت نام نویسی نکرده و حساب کاربری ندارید، حتما قبل از هر چیز اقدامات لازم جهت این امر را انجام دهید.
ثبت نام وام جهاد کشاورزی در سامانه سیتا
بعد از این که با طی کردن اقدامات بالا حساب کاربری تان را در سامانه سیتا ایجاد کردید، می توانید به آن وارد شده و درخواست خود را جهت بهره مندی از انواع وام جهاد کشاورزی ارائه دهید. روش انجام این کار برای طرح های تسهیلاتی مختلف وزارت جهاد کشاورزی هم تقریبا یکسان است؛ فقط هنگام ورود به بخش تسهیلات سامانه، باید نوع دقیق وام مد نظرتان را انتخاب کنید که بسته به آن، اطلاعات و مدارک مورد نیاز هم متفاوت خواهد بود. در ادامه شیوه ثبت نام وام های جهاد کشاورزی را هم به صورت آنلاین توضیح داده ایم:
- ابتدا باید به حساب کاربری خود در سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری (سیتا) جهاد کشاورزی وارد شوید. در بخش قبل نحوه ورود به این سایت را بیان کرده ایم. زمانی که به صفحه ثبت نام و ورودی رسیدید، به منظور ثبت نام آنلاین وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ ، باید گزینه آبی رنگ «ورود به پنل کاربری» را انتخاب نمایید.
- با انتخاب این گزینه، پنجره ورودی برای تان نمایش داده می شود. در این قسمت از شما درخواست می شود نام کاربری و کلمه عبورتان را وارد کنید. نام کاربری همان کد ملی است و کلمه عبور هم رمزی است که حین ثبت نام انتخاب کرده اید؛ پس این اطلاعات را وارد کرده و حاصل جمع عددهی موجود را هم در جایگاه خود قرار دهید. در نهایت هم گزینه «ورود» را بزنید تا به حساب کاربری تان منتقل شوید.
- در مرحله بعد، به صفحه اصلی حساب کاربری خود در سامانه سیتا وارد شده و تصویر زیر را مشاهده می کنید. جهت ثبت نام وام جهاد کشاورزی باید نوع طرح مد نظر خود را انتخاب نمایید. طرح های تسهیلاتی این سازمان به صورت آبی رنگ در بخش میانی صفحه مشخص شده اند. ثبت نام بسیاری از تسهیلات این سازمان هم چون تسهیلات سرمایه در گردش، کارخانجات تولید خوراک دام و غیره از طریق گزینه «منابع داخلی بانک» انجام می گیرد. از آن جایی که نحوه نام نویسی اکثر طرح ها مشابه است، در این قسمت گزینه «منابع داخلی بانک» را انتخاب می کنیم.
- در مرحله بعد به صفحه ورود اطلاعات می رسید که بسته به نوع وام جهاد کشاورزی ، اطلاعات مورد نیاز هم متفاوت خواهد بود. این موارد شامل اطلاعات کامل محل سکونت، اطلاعات هویتی، شغلی، تحصیلی و آدرس می شوند؛ پس از این که تمامی موارد را تکمیل کردید، یک کد امنیتی برای تان ارسال می شود که باید آن را هم دقیق وارد کنید.
- مرحله آخر ثبت نام آنلاین تمامی طرح های تسهیلات جهاد کشاورزی هم مربوط به بارگذاری مدارک مورد نیاز است. البته این مدارک برای انواع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ تفاوت دارد که به هر حال لازم است فایل موارد خواسته شده را از قبل آماده کرده و بارگذاری کنید؛ بعد از تکمیل بارگذاری مدارک، گزینه «ثبت و دریافت کد رهگیری» را بزنید تا ثبت نام تان با موفقیت انجام گیرد.
با انجام این اقدامات، درخواست شما با موفقیت برای استفاده از تسهیلات گوناگون جهاد کشاورزی ثبت خواهد شد. به این ترتیب، در کارتابل درخواست های تان قرار گرفته و مدتی بعد می توانید جهت پیگیری آن به همین سامانه مراجعه نمایید؛ چرا که پس از ثبت نام وام جهاد کشاورزی ، درخواست توسط کارشناسان بررسی شده و نتیجه از همین طریق اعلام می گردد.
ثبت نام وام جهاد کشاورزی حضوری
خوشبختانه وزارت جهاد کشاورزی امکان ثبت نام برای استفاده از تسهیلات گوناگون خود را به صورت آنلاین برای متقاضیان فراهم کرده است؛ بنابراین قصد دریافت وام با هر یک از این طرح ها را که داشته باشید، به سادگی می توانید از طریق سامانه مربوطه اعلام کنید. با این حال، امکان ثبت نام تسهیلات این سازمان به صورت حضوری هم وجود دارد. در صورتی که به هر دلیل امکان استفاده از سامانه را نداشته باشید، جهت بهره مندی از وام جهاد کشاورزی می توانید با همراه داشتن مدارک لازم به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خود مراجعه نموده و درخواست تان را ارائه دهید. به این ترتیب، پرونده سازی تان انجام شده و این روند به صورت حضوری آغاز خواهد شد. جواب درخواست شما در روش حضوری هم معمولا از طریق پیامک یا تماس تلفنی اعلام می شود.
ثبت نام وام دامداری جهاد کشاورزی ۱۴۰۳
از جمله مهم ترین اقشاری که شرایط لازم برای استفاده از تسهیلات جهاد کشاورزی را دارند، دامداران می باشند. در واقع، چند مورد از انواع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ برای این قشر مناسب بوده و در صورت تمایل، می توانند برای ثبت نام آن ها اقدام نمایند. برای مثال، وام سرمایه در گردش تولید دام و طیور یکی از مهم ترین آن ها است که امکان دریافت تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان را برای واحدهای سنتی و کوچک دامپروری فراهم می سازد. واحدهای صنعتی و بزرگ هم بسته به جمعیت دام خود، می توانند بدون محدودیت از این تسهیلات استفاده نمایند. علاوه بر این، برخی استان ها هم به صورت ویژه از دامپروری خود حمایت می کنند که نمونه آن، اعطای وام ۲ میلیارد تومانی جهاد کشاورزی سمنان به دامداران این استان است. به هر حال، ثبت نام وام جهاد کشاورزی برای دامداران هم کاملا مشابه با انجام این کار برای سایر تسهیلات جهاد یعنی از طریق مراجعه به سامانه آن یا مدیریت جهاد هر شهرستان خواهد بود.
وام جهاد کشاورزی برای گلخانه
وزارت جهاد کشاورزی در راستای بهبود شرایط کشور در زمینه تولید گل و گیاه، میوه ها و سبزیجات گلخانه ای، برای فعالان این حوزه هم تسهیلاتی در نظر گرفته است. در صورتی که قصد ایجاد گلخانه داشته یا این که برای توسعه یا پایداری شغل خود به نقدینگی نیاز دارید، می توانید از وام جهاد کشاورزی برای گلخانه استفاده نمایید. این وام در قالب طرح بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ارائه می شود که در ابتدای مطلب اطلاعات لازم در رابطه با آن را بیان کردیم. جهت ثبت نام در این طرح هم باید وارد سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری یا سیتا جهاد کشاورزی شده و درخواست خود را جهت استفاده از تسهیلات در حوزه گلخانه ارائه دهید. نرخ بهره در نظر گرفته شده برای تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ در رسته فعالیت باغبانی برای مناطق محروم ۷ درصد و مناطق برخوردار ۹ درصد می باشد که کاملا مناسب است؛ پس در صورت داشتن شرایط لازم، دریافت این نوع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ یک فرصت مناسب خواهد بود.
مبلغ وام جهاد کشاورزی و بازپرداخت آن
همان طور که گفتیم، جهاد کشاورزی طرح های تسهیلاتی متعددی معرفی کرده که شرایط هر یک از آن ها با بقیه متفاوت است. در همین راستا، مبلغ این وام ها و شیوه بازپرداخت شان هم با یکدیگر فرق دارد. برای مثال، وام سرمایه در گردش دام و طیور برای واحدهای سنتی و کوچک با سقف ۲۰۰ میلیون و بهره ۱۰ درصد ارائه می شود. در صورتی که واحدهای صنعتی و بزرگ در صورت ثبت نام وام جهاد کشاورزی در همین طرح، می توانند بسته به جمعیت دام خود و بدون محدودیت تسهیلاتی با نرخ ۱۲ تا ۱۸ درصد دریافت کنند. طرح های بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه هم که باز شرایطی متفاوت داشته و نرخ بهره آن ها در مناطق محروم و برخوردار با هم تفاوت دارد؛ بنابراین نمی توان برای مبلغ این وام ها یا اقساط شان عدد ثابتی مشخص کرد. نکته مهمی که در رابطه وام جهاد کشاورزی وجود دارد، این است که معمولا از یک تا یک و نیم سال دوره تنفس برخوردارند.
سازمان جهاد کشاورزی کشور در راستای حمایت از کشاورزان و دامپروران اقدام به ارائه طرح های تسهیلاتی مختلفی نموده است. طرح های سرمایه در گردش نهاده های دام و طیور، کارخانجات تولید خوراک دام و بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه برخی از مهم ترین آن ها به شمار می آیند. با توجه به این که شرایط انواع وام جهاد کشاورزی ۱۴۰۳ با هم متفاوت است، متقاضیان باید شناخت کاملی از این موارد داشته و با توجه به شرایط خود، جهت استفاده از طرح های تسهیلاتی مناسب اقدام کنند. در این جا مهم ترین انواع وام های این سازمان را معرفی کرده و شرایط هر یک را توضیح دادیم؛ هم چنین به نحوه ثبت نام آنلاین این تسهیلات از طریق سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری جهاد کشاورزی یا سیتا پرداختیم تا جهت ثبت نام وام جهاد کشاورزی با مشکل مواجه نشوید؛ بنابراین در صورت داشتن شرایط لازم، می توانید به صورت آنلاین یا حضوری درخواست تان را جهت استفاده از تسهیلات سازمان جهاد کشاورزی ارائه دهید.
-
این واحدها امکان دریافت تسهیلات سرمایه در گردش را تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان خواهند داشت و نرخ بهره تعیین شده برای این وام هم ۱۰ درصد می باشد.
-
نرخ بهره در نظر گرفته شده برای تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ در رسته فعالیت باغبانی برای مناطق محروم ۷ درصد و مناطق برخوردار ۹ درصد می باشد.
-
بله. اکثر تسهیلات این ارگان معمولا از یک تا یک و نیم سال دوره تنفس برخوردارند.