وام اشتغال زایی فرصتی مناسب برای آن دسته افراد است که می خواهند کسب و کار خود را ایجاد کنند، اما سرمایه اولیه کافی برای آن ندارند. به منظور حمایت از کسب و کارهای نوین و خود اشتغالی، دولت طرح های گوناگونی را با عنوان تسهیلات کارآفرینی و اشتغال زایی ارائه و اجرا کرده است. هر یک از این طرح ها توسط یک موسسه یا ارگان خاص اجرا می شوند تا افراد مرتبط با خود را پوشش دهند. برای مثال، سازمان های کمیته امداد امام خمینی، بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت و کار و رفاه اجتماعی و سازمان های مرتبط با روستاییان، از جمله مهم ترین ارگان هایی هستند که ثبت نام وام اشتغال زایی را انجام می دهند. افراد مرتبط با هر یک از این سازمان ها، در صورت نیاز به تسهیلات خود اشتغالی می توانند به اداره مربوطه مراجعه کرده و از این طریق درخواست شان را ارائه دهند. در صورت برخورداری از شرایط لازم، چرخه دریافت وام برای این افراد آغاز خواهد شد.
این تسهیلات معمولا برای کمک به شروع کسب و کارهای خرد ارائه شده و با توجه به این موضوع، عمدتا از نرخ بهره پایینی هم برخوردارند. بر اساس گزارش موسسات وام دهنده، نرخ سود اغلب این تسهیلات چیزی بین ۴ تا ۱۰ درصد می باشد؛ از این رو هنگامی که شما نسبت به دریافت وام کار آفرینی اقدام می کنید، برای بازپرداخت آن با فشار زیادی رو به رو نخواهید بود. این موضوع به خصوص زمانی ساده تر خواهد شد که کسب و کار مدنظرتان را با موفقیت ایجاد کرده و از این طریق کسب درآمد کنید. نحوه بازپرداخت این وام ها هم بسته به شغلی که برای آن تسهیلات دریافت کرده اید، تفاوت دارد. برای مثال، در صورتی که کسب و کار شما به صورت ماهانه درآمد داشته باشد، باید اقساط را هم ماهانه بپردازد. پرداخت اقساط برای مشاغلی که سالانه درآمد ایجاد می کنند هم سالانه خواهد بود. در ادامه، نحوه ثبت نام و شرایط وام اشتغال زایی را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم.
وام اشتغال زایی ۱۴۰۳
همان گونه که اشاره کردیم، دولت به منظور حمایت از کسب و کارهای نوپا و خود اشتغالی، طرح های گوناگونی ارائه داده است. از جمله مهم ترین آن ها می توان به ارائه تسهیلات جهت تامین سرمایه اولیه مشاغل اشاره نمود. این تسهیلات با عنوان وام اشتغال زایی از طریق ارگان های مختلف در اختیار مردم قرار می گیرد. ارگان های ارائه دهنده این تسهیلات هم عمدتا سازمان هایی مانند کمیته امداد، بهزیستی، سازمان های مرتبط با امور روستایی، بنیاد شهید و موارد این چنینی دیگر هستند که اعضای آن ها را عمدتا افراد نیازمند و کم برخوردار تشکیل می دهند. به عبارت دیگر، هدف اصلی این وام ها و تسهیلات قشر ضعیف تر جامعه است که توان مالی لازم برای ایجاد مشاغل جدید را ندارند. به این ترتیب، کسانی که قصد ثبت نام وام اشتغال زایی را دارند، ابتدا باید شرایط خود را بررسی کرده و ببینند در کدام یک از گروه های مجاز برای دریافت این نوع وام قرار خواهند گرفت.
نکته مهمی دیگری که در رابطه با وام های خود اشتغالی سال ۱۴۰۳ وجود دارد، نحوه ثبت نام و شرایط دریافت آن ها است. با توجه به تنوع بالای گروه های دریافت کننده تسهیلات و ارگان های ارائه دهنده، روش نام نویسی و شرایط دریافت وام در همه این گروه ها یکسان نیست؛ از این رو لازم است قبل از هر چیز، نحوه ثبت نام وام کار آفرینی مد نظر خود را فرا گرفته و از این طریق درخواست تان را ارائه دهید. هم چنین باید از شرایط مربوط به وام های مورد نظر اطلاع یافته و آن ها را با شرایط خود مطابقت دهید تا مطمئن شوید که برای ثبت نام این تسهیلات مجاز هستید. با توجه به این که افراد زیادی در سراسر کشور تمایل به استفاده از این وام ها و تسهیلات کم بهره دارند، در ادامه نحوه ثبت نام و شرایط وام اشتغال زایی را به تفصیل بیان کرده ایم؛ این گونه می توانید با آگاهی کامل جهت ثبت نام و دریافت وام اقدام کنید.
ثبت نام وام اشتغال زایی
یکی از مهم ترین سوالات داوطلبان استفاده از وام ها و تسهیلات خود اشتغالی، نحوه ثبت نام و دریافت این وام ها است. در این رابطه باید بگوییم که روش نام نویسی هر یک از این تسهیلات با دیگری متفاوت است؛ چرا که مبلغ وام، شرایط وام و اعضای جامعه وام گیرنده در هر طرح با هم یکسان نیستند. با توجه به این موضوع، در ادامه روش ثبت نام وام اشتغال زایی برای واجدین شرایط استفاده از تسهیلات هر یک از سازمان های کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد برکت، سپاه، امور روستایی و سربازان را به صورت جداگانه توضیح داده ایم. فرایند نام نویسی برخی از این وام ها به صورت کاملا اینترنتی انجام می شود؛ اما برخی دیگر هم باید بیش تر یا تمام مراحل را به صورت حضوری انجام دهند و فعلا روش اینترنتی برای آن ها در نظر گرفته نشده است. با این حال، روند کلی ثبت نام وام اشتغال زایی برای طرح های مختلف تا حد زیادی به هم شباهت دارد.
روند کلی هم به این صورت است که متقاضی ابتدا باید طرح مد نظر خود را انتخاب کند. با توجه به وجود طرح های مختلف، باید موردی را انتخاب نمایید که شانس شما برای دریافت وام از طریق آن نسبت به سایرین بیش تر است. بعد از این مرحله، جهت ثبت درخواست استفاده از وام کار آفرینی، باید به صورت حضوری به اداره مربوطه مراجعه نمایید. برای مثال، اگر شما تحت پوشش کمیته امداد قرار دارید، باید برای ثبت نام به شعب این سازمان مراجعه کنید. به این ترتیب، شرایط لازم برای تان توضیح داده شده، مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام مشخص شده و شرایط متقاضی استفاده از تسهیلات مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که واجد شرایط استفاده از تسهیلات شناخته شوید، معرفی نامه جهت دریافت وام به شما داده خواهد شد؛ از این رو پس از بررسی شرایط وام اشتغال زایی مد نظر، باید مدارک لازم را آماده کرده و به بانک وام دهنده مراجعه نمایید.
شرایط وام اشتغال زایی ۱۴۰۳
اکنون که می دانید روش ثبت نام وام خود اشتغالی در طرح های گوناگون تفاوت دارد، ابتدا باید طرح مورد نظر خود را انتخاب و شرایط آن را بررسی کنید؛ چرا که شرایط در نظر گرفته شده در هر یک از این طرح ها هم با دیگری متفاوت است. برای مثال، فرد کم برخورداری که تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته برای دریافت وام اشتغال زایی شرایط ساده تری را پیش رو دارد. به طور کلی، در صورتی که قصد استفاده از طرح های تعیین شده برای تسهیلات مذکور را داشته باشید، توجه به سه نکته مهم الزامی است. این موارد شامل شرایط تعیین شده برای شخص متقاضی وام، شرایط موسسات و بانک های وام دهنده و نوع مشاغلی می شود که مشمول استفاده از این تسهیلات هستند. در این جا هر کدام از این شرایط را به صورت جداگانه برای تان آورده ایم تا با آگاهی کامل از این موضوع، جهت ثبت نام وام اشتغال زایی با مشکلی رو به رو نشوید.
شرایط استفاده از وام برای متقاضیان
به طور کلی، افرادی که جهت استفاده از تسهیلات اشتغال زایی درخواست می دهند، باید دارای یک سری شرایط مشخص باشند. اگر چه این شرایط برای طرح های مختلف با هم تفاوت دارد، اما بیش تر آن ها برای تمامی سازمان ها مشترک است؛ از این رو برخی از مهم ترین شرایطی را که متقاضیان وام کار آفرینی باید از آن ها برخوردار باشند، در این قسمت توضیح داده ایم. این موارد به شرح ذیل می باشند:
- داشتن تابعیت ایرانی
- سکونت در محله ارائه درخواست
- ارائه مدارک احراز محل سکونت ضامن ها و مدارک شغلی آنان
- عدم دریافت مستمری
- داشتن سن بین ۱۸ تا ۵۰ سال
- نداشتن بیمه اشتغال
- کارت پایان خدمت یا معافیت نظام وظیفه برای متقاضیان آقا
- متقاضی باید بیکار بوده و در دستگاه های دولتی و غیر دولتی مشغول به کار نباشد.
- متقاضی نباید از سایر نهادها وام خود اشتغالی دریافت کرده باشد.
- فارغ التحصیلی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برای برخی از طرح ها
- داشتن مدرک دیپلم فنی و کاردانش
- داشتن ایده کارآفرینی
شرایط بانک ها و موسسات وام دهنده
مواردی که در بخش قبل بیان کردیم، برخی از مهم ترین شرایط وام اشتغال زایی به شمار می آیند که متقاضیان باید از آن ها برخوردار باشند. با این حال، در صورتی که قصد استفاده از این تسهیلات را دارید، تنها آگاهی از شرایط تعیین شده برای شخص متقاضی کافی نیست؛ بلکه باید بدانید شرایط بانک ها و موسسات وام دهنده به چه صورت است. این که وام را به چه شکلی در اختیار شما قرار می دهند، درصد سود آن چه قدر است، نحوه بازپرداخت آن چگونه و در چه مدت خواهد بود؛ زیرا تمامی این اطلاعات برای بازپرداخت وام حائز اهمیت هستند. به همین خاطر، در ادامه شرایط برخی از مهم ترین بانک ها و موسساتی که اقدام به اعطای وام اشتغال زایی می کنند را به صورت مختصر بررسی کرده ایم:
شرایط وام خود اشتغالی بانک ملی
بانک ملی از طریق همکاری با برخی سازمان ها از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران، کمیته امداد، بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تسهیلات خود اشتغالی اعطا می کند. به این ترتیب، متقاضیان باید معرفی نامه خود را از طرف یکی از این سازمان ها به بانک ارائه دهند تا چرخه دریافت وام بانک ملی آن ها آغاز شود.
شرایط وام بانک ملت
بانک ملت برای ۳ نوع مشاغل کارفرمایی، خود اشتغالی و کسب و کارهای خانگی تسهیلات ارائه می دهد. جهت ثبت نام وام اشتغال زایی بانک ملت، باید از طرف سازمان بهزیستی معرفی نامه داشته باشید؛ هم چنین برای بهره مندی از این نوع تسهیلات دارا بودن یک سری شرایط الزامی است. نداشتن چک برگشتی و تسهیلات پرداخت نشده و ارائه ضامن معتبر از جمله این موارد است. در حال حاضر، این بانک بسته به طرح وام خود اشتغالی، بین ۲۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات می دهد.
تسهیلات اشتغال زایی بانک مسکن
یکی دیگر از ارائه دهندگان وام کار آفرینی بانک مسکن است که برای مشاغل خانگی و خود اشتغالی تسهیلات ارائه می دهد. متقاضیان جهت استفاده از وام های این بانک باید از سوی کمیته امداد، بهزیستی یا بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی نامه داشته باشند. این بانک سقف تسهیلات خود برای مشاغل خانگی را ۵۰ میلیون و برای کسب و کارهای کارفرمایی تا ۲ میلیارد تومان اعلام کرده است.
وام خود اشتغالی بانک سپه
این بانک هم یکی دیگر از موسساتی است که جهت ارائه تسهیلات اشتغال زایی همکاری می کند. از جمله مهم ترین شرایط وام اشتغال زایی این بانک، ارائه معرفی نامه از طرف کمیته امداد می باشد. سقف تسهیلات این بانک هم در حال حاضر ۱۰۰ میلیون تومان است.
وام بانک کشاورزی
بانک کشاورزی تنها موسسه ای است که بدون ارائه معرفی نامه از سازمان خاصی هم درخواست شما را قبول می کند. برای این کار باید درخواست تسهیلات خود را به نزدیک ترین شعبه این بانک به محل راه اندازی کسب و کارتان ارائه دهید. به این ترتیب، شرایط شما مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید، وام اشتغال زایی در اختیارتان قرار می گیرد.
این موارد تعدادی از مهم ترین بانک ها و موسساتی هستند که در حال حاضر وام خود اشتغالی ارائه می دهند. با این حال، بانک های دیگری مانند صادرات، بانک رفاه کارگران و پست بانک هم شرایط لازم برای این کار را فراهم کرده اند. این که چه بانکی را برای دریافت این تسهیلات انتخاب کنید، کاملا به نوع طرحی بستگی دارد که قصد استفاده از آن جهت دریافت وام را خواهید داشت.
وام اشتغال زایی به چه مشاغلی تعلق می گیرد؟
بعد از این که از شرایط در نظر گرفته شده برای شخص متقاضی و موسسه ارائه دهنده وام مطلع شدید، نوبت به بررسی مشاغلی می رسد که امکان ثبت نام وام اشتغال زایی برای آن ها وجود دارد؛ چرا که تمامی مشاغل امکان استفاده از این تسهیلات را نداشته و مشاغل مجاز برای استفاده از وام های خود اشتغالی در مصوبه های مربوطه تعریف شده اند. با توجه به اهمیت این موضوع برای تعداد بسیار زیادی از علاقه مندان به استفاده از وام های خود اشتغالی، در ادامه مشاغلی که وام های مذکور به آن ها تعلق می گیرد را برای تان آورده ایم. این کسب و کارها شامل موارد زیر می شوند:
دسته | عنوان مشاغل |
---|---|
کسب و کارهای خانگی |
تولید پوشاک، تولید چرم، تولید مصنوعات نمدی، پارچه بافی، قالی بافی، فرش بافی، گلیم بافی، گلیم دوزی، خاتم کاری، معرق کاری، حکاکی روی فلزات، قلمزنی، تابلو فرش، نخ ریسی، ساخت زیورآلات و تراش سنگ های نیمه قیمتی (این مشاغل باید از سوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تأیید شوند) |
مشاغل روستایی | دامداری، پرورش ماهی، پرورش گل و گیاه، صنایع دستی، محصولات گلخانه ای، شیلات، مرغداری، پرورش کرم ابریشم، تولید عرقیات گیاهی و تولید میوه خشک، تکثیر و پرورش زالوی طبی
|
زنان سرپرست خانوار | زنانی که به علت از دست دادن همسر و یا از کارافتادگی آن ها، سرپرست خانوار محسوب می شوند و تحت پوشش بهزیسی و یا کمیته امداد قرار دارنذ |
مشاغل فنی | مشاغلی مانند ساخت انیمیشن، مدیریت پشتیبانی سایت و برنامه نویسس |
خود اشتغالی | مدیریت شغل برعهده خودد شخص متقاضی است و میتواند افرادی را هم مشغول به کار کند |
کارآفرینی | مشاغلی که متقاضی خود مدیریت کار را برعهده دارد و اقدام به تولید کالایی منحصر به فرد می کند |
تعاونی | منظور از تعاونی از افرادی تشکیل می شود که با نظارت مردمی به وسیله یک بنگاه اقتصادی با مالکیت مشترک، نیاز های اقتصادی خود را رفع می کنند. |
وام اشتغال زایی روستایی
یکی از مهم ترین طرح های وام کار آفرینی، وام روستایی است که به روستاییان و عشایر سراسر کشور تعلق می گیرد. این وام با هدف جلوگیری از کوچ روستاییان به شهر و کمک به بهبود شرایط زندگی عشایر ارائه می شود. نحوه ثبت نام این تسهیلات کاملا اینترنتی بوده و برای دریافت آن ها نیاز به مراجعه به هیچ ارگان یا سازمان خاصی وجود ندارد. کافی است متقاضیان به سامانه کارا به نشانی اینترنتی kara.mcls.gov.ir مراجعه کرده و طرح خود را که قصد دریافت وام برای راه اندازی آن را دارند، ثبت نمایند؛ پس از ثبت طرح در این سامانه، درخواست متقاضیان در کم تر از یک ماه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید، به متقاضیان اعلام خواهد شد که مدارک را تکمیل و ارسال کنند. شرایط وام اشتغال زایی روستایی از نظر نوع مشاغل را در بخش قبل به صورت کامل توضیح دادیم. سقف در نظر گرفته شده برای این وام ها ۲۵۰ میلیون است که امکان افزایش آن تا ۲.۵ میلیارد هم وجود دارد.
وام اشتغال زایی سربازان
یکی دیگر از طرح های تسهیلات کار آفرینی، مربوط به سربازان است. از آن جایی که سربازان دو سال از بهترین زمان عمر خود را به خدمت اختصاص می دهند، به تازگی شرایطی فراهم شده تا امکان استفاده این قشر از وام اشتغال زایی سربازان وجود داشته باشد. این وام با عنوان وام سرباز ماهر ارائه می شود و به آن دسته از سربازان تعلق می گیرد که تا سه سال پس از خدمت جهت آن درخواست دهند. البته برای استفاده از تسهیلات مذکور شرایط گوناگونی در نظر گرفته شده است که از جمله آن ها می توان به شرکت در دوره های مهارت آموزی و ثبت نام در سامانه های مربوطه اشاره نمود؛ پس اگر شما هم دوره خدمت سربازی را به تازگی تمام کرده و دنبال یک وام مناسب برای اشتغال زایی هستید، حتما این گزینه را بررسی کنید. در حال حاضر، سربازان با ثبت نام وام اشتغال زایی مربوط به خود یا همان تسهیلات سرباز ماهر می توانند ۱۵۰ میلیون تومان وام بگیرند.
وام اشتغال زایی سپاه
سپاه هم به عنوان یکی از فعال ترین ارگان های کشور هم در بخش نظامی و هم در بخش سازندگی، اقدام به ارائه تسهیلاتی جهت کمک به مردم و رونق خود اشتغالی می کند. در سال ۱۴۰۰، بسیح سازندگی که یکی از نهادهای زیر نظر سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی است، امکان دریافت وام کار آفرینی با سقف ۱۰۰ میلیون تومان را برای متقاضیان فراهم کرد. این وام با درصد سود مناسب ۴ درصد و شرایط بازپردخت ۷ ساله ارائه می شد تا متقاضیان جهت استفاده از این تسهیلات برای اشتغال زایی و بازپرداخت آن مشکلی نداشته باشند. داوطلبان استفاده از این طرح سپاه برای دریافت وام باید به نزدیک ترین ناحیه بسیج سازندگی در محل زندگی خود مراجعه و درخواست شان را ارائه می دادند. با این حال، تا کنون هیچ اطلاعیه خاصی در رابطه با ثبت نام و شرایط وام اشتغال زایی سپاه در سال ۱۴۰۳ منتشر نشده است. در صورت ارائه این وام، حتما اطلاع رسانی های لازم از سوی روابط عمومی بسیج سازندگی انجام خواهد شد.
وام اشتغال زایی کمیته امداد
مددجویان تحت پوشش کمیته امداد هم می توانند از حمایت مختلف این سازمان از جمله تسهیلات کار آفرینی آن استفاده کنند. در سال ۱۴۰۰، مددجویان می توانستند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از این سازمان وام بگیرند؛ اما اکنون شرایط برای آن ها بهتر شده و سقف وام اشتغال زایی کمیته امداد به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است. روش ثبت نام این وام برای کسانی که تحت پوشش این سازمان هستند هم به صورت کاملا اینترنتی و با مراجعه به سامانه soha.emdad.ir است. کسانی که تحت پوشش این نهاد باشند، باید در سامانه مذکور ثبت نام کرده و حساب کاربری خود را فعال کنند؛ سپس با مراجعه به این سامانه و از بخش خدمات، امکان ثبت درخواست تسهیلات را خواهند داشت. آن دسته از مددجویان هم که برای ثبت نام وام اشتغال زایی از طریق سامانه مذکور با مشکل مواجه هستند، می توانند به کمیته امداد منطقه یا شهر خود مراجعه کرده و به صورت حضوری درخواست شان را ارائه دهند.
وام اشتغال زایی بهزیستی
سازمان بهزیستی کشور هم برای حمایت از افراد و خانواده های تحت پوشش خود، اقدام به اعطای وام کارآفرینی می کند. این وام در سال گذشته به مبلغ ۵۰ میلیون تومان در اختیار متقاضیان قرار می گرفت؛ اما در سال ۱۴۰۳ با افزایش دو برابری، مبلغ آن به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است. سوده در نظر گرفته شده برای این وام همان مقدار قرض الحسنه یعنی ۴ درصد و مهلت بازپرداخت آن ۸۴ ماه یا ۷ سال می باشد. به این ترتیب، افراد تحت پوشش این نهاد در صورتی که طرحی برای اشتغال زایی داشته باشند، می توانند از این فرصت مناسب استفاده کنند. شرایط وام اشتغال زایی بهزیستی هم به این صورت است که متقاضیان باید ابتدا از طریق شعبه خود درخواست شان را ارائه دهند؛ سپس به کمیته اشتغال معرفی شده و پرونده شان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در صورت تایید نهایی، داوطلبان به بانک های همکاری کننده معرفی خواهند شد و می توانند تسهیلات مذکور را دریافت کنند.
وام اشتغال زایی بنیاد برکت
بنیاد برکت یکی از زیر مجموعه های ستاد اجرایی فرمان امام می باشد که تلاش زیادی برای بهبود شرایط و رفاه مردم به خصوص در مناطق روستایی و محروم انجام می دهد. وام اشتغال زایی بنیاد برکت هم نمونه ای از تلاش های این نهاد جهت رفع محرومیت در این مناطق می باشد. شرایط دریافت تسهیلات بنیاد برکت تا حد زیادی با انجام این کار در سایر سازمان هایی که تا این جا معرفی کردیم، تفاوت دارد. به این صورت که مبلغ مشخصی برای سقف یا کف وام در نظر گرفته نشده است. شما باید طرح و ایده خود را به شعب این بنیاد ارائه دهید تا توسط کارشناسان مربوطه بررسی شود. در صورتی که طرح شما به صورت نهایی تایید شود، امکان ثبت نام وام اشتغال زایی این نهاد را خواهید داشت. با توجه به عدم ارائه اطلاعات مستقیم در رابطه با وام توسط این نهاد، جهت آگاهی از شرایط کلی تسهیلات بنیاد برکت لازم است به دفاتر این تشکیلات در استان و شهر خود مراجعه کنید.
این مطلب را نیز بخوانید: ثبت نام وام بانک رسالت اینترنتی
در سال های اخیر، دولت تلاش فراوانی جهت بهبود شرایط اشتغال زایی در کشور انجام داده است. از جمله مهم ترین آن ها می توان به ارائه طرح هایی جهت اعطای تسهیلات برای ایجاد مشاغل جدید و خود اشتغالی اشاره نمود. در حال حاضر، سازمان های زیادی اقدام به ارائه وام کار آفرینی به افراد واجد شرایط می کنند که کمیته امداد، بهزیستی، سازمان های امور روستایی، سپاه و بنیاد برکت مهم ترین آن ها هستند؛ هم چنین سربازان هم پس از اتمام دوره خدمت خود، در صورت برخورداری از برخی مهارت های فنی، امکان استفاده از تسهیلات اشتغال زایی را خواهند داشت. در این جا شرایط وام اشتغال زایی و نحوه ثبت نام آن برای هر یک از سازمان ها را به صورت کامل توضیح دادیم؛ بنابراین اگر ایده مناسبی دارید و دنبال یک سرمایه اولیه هستید، می توانید شرایط آن ها را مورد بررسی قرار داده و در صورت مطابقت با شرایط خود، جهت ثبت نام این تسهیلات اقدام کنید.
-
در سال گذشته مقدار این وام تا سقف 100 میلیون تومان بود ولی در سال جاری مقدار این وام تا سقف 300 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
-
سوده در نظر گرفته شده برای این وام همان مقدار قرض الحسنه یعنی ۴ درصد و مهلت بازپرداخت آن ۸۴ ماه یا ۷ سال می باشد.
-
این وام به آن دسته از سربازان تعلق می گیرد که تا سه سال پس از خدمت جهت آن درخواست دهند. و مبلغ آن 150 میلیون تومان است.