بیمه دانشجویی تامین اجتماعی این فرصت را برای دانشجویان فراهم کرده تا قبل از این که به صورت رسمی وارد بازار کار شوند، با پرداخت حق بیمه برای خود سابقه ایجاد نمایند. این گونه زودتر می توانند بازنشسته شده و از حقوق بازنشستگی شان استفاده کنند. سازمان تامین اجتماعی کشور با ارائه طرح های گوناگون، امکان پوشش دهی اقشار مختلف در جامعه را فراهم ساخته که یکی از جدیدترین طرح ها در این زمینه، مربوط به دانشجویان است. تا قبل از اجرایی شدن این طرح، دانشجویان تنها می توانستند از خدمات بیمه درمانی تحت پوشش والدین خود استفاده کنند؛ ولی سابقه بیمه شامل آن ها نمی شد و تاثیر در زمان بازنشستگی شان نداشت. در ادامه، تفاهم نامه ای میان سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با سازمان تامین اجتماعی کشور امضاء شد که امکان ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را برای افراد واجد شرایط فراهم ساخت. به این ترتیب، دانشجویان می توانند هم از خدمات بیمه درمانی و هم بازنشستگی تامین اجتماعی استفاده نمایند.
طرح مذکور یک فرصت عالی برای آن دسته دانشجویان در کشور است که تمایل دارند حین تحصیل، سابقه بیمه هم داشته باشند. به عبارت دیگر، این افراد با پرداخت حق بیمه طی ۴ سالی که مشغول به تحصیل هستند، می توانند برای خود سابقه بیمه ایجاد کرده و زودتر بازنشسته شوند. البته دقت داشته باشید که بیمه دانشجویی تامین اجتماعی تنها مربوط به مقطع لیسانس نبوده و سایر مقاطع تحصیلی را هم شامل می شوند. از این رو اگر دانشجویان تنها قصد تحصیل در مقاطع پایین تر مانند کاردانی یا مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد و دکتری را هم داشته باشند، به سادگی می توانند با پرداخت حق بیمه، این مدت را به سابقه بیمه شان اضافه کنند. با توجه به مزایای فراوان این طرح برای دانشجویان، در این مقاله قصد داریم روش ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را به صورت کامل برای تان توضیح داده و به جزئیات هزینه آن بپردازیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی درباره این طرح بیمه ای به دست آورید.
بیمه دانشجویی تامین اجتماعی چیست
با توجه به این که طرح بیمه دانشجویی به تازگی راه اندازی شده، بسیاری از مردم و دانشجویان شناخت زیادی نسبت به آن ندارند. به همین خاطر، این افراد ابتدا می خواهند بدانند بیمه دانشجویی تامین اجتماعی چیست و چه مزایای برای دانشجویان ایجاد می کند. در این رابطه باید بگوییم که سازمان تامین اجتماعی کشور با ارائه این طرح جدید، امکان پرداخت حق بیمه و ایجاد سابقه برای دانشجویان را هم فراهم ساخته است. در سال های قبل، یکی از مهم ترین دغدغه های دانشجویان برای تحصیل در مقاطع مختلف، همین دیر شدن ایجاد سابقه بیمه و در نتیجه زمان بازنشستگی شان بود. با این حال، طی تفاهم نامه ای که میان سازمان تامین اجتماعی کشور با سازمان امور دانشجویان وزارت علوم امضاء شد، از بهمن ماه ۱۴۰۰ طرح بیمه دانشجویی رسما اجرایی گردید. به این ترتیب، متقاضیان با ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی می توانند حتی در طول تحصیل خود در هر مقطع، سابقه بیمه ایجاد کرده و زودتر بازنشست شوند.
بنابراین آن دسته از دانشجویان که تمایل دارند هر چه زودتر برای خود سابقه بیمه ایجاد کنند، می توانند از همان بدو ورود به دانشگاه اقدامات لازم را انجام داده و با پرداخت حق بیمه، زمان بازنشستگی شان را تسریع نمایند. در این رابطه باید بگوییم که بیمه دانشجویی تامین اجتماعی در گروه بیمه مشاغل آزاد قرار می گیرد. با این حال هزینه آن از این طرح هم کم تر بوده و یک فرصت مناسب جهت پرداخت حق بیمه و ایجاد سابقه به شمار می آید. البته این نوع بیمه خود دارای طرح های متنوعی است که از نظر حق بیمه و پوشش های تعیین شده با هم تفاوت دارند. در حال حاضر، طرح های ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد مهم ترین موارد آن محسوب می شوند که به ترتیب نیاز به پرداخت هزینه بیش تری داشته و البته پوشش های گسترده تری هم در اختیار متقاضیان قرار می دهند. در ادامه نحوه ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را به صورت کامل برای تان توضیح خواهیم داد.
ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی
همان طور که گفتیم، سازمان تامین اجتماعی با ارائه طرحی جدید و امضای تفاهم نامه با سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، امکان پوشش دهی دانشجویان را به صورت مستقل فراهم ساخته است. به عبارت دیگر، تا قبل از این دانشجویان می توانستند تحت سرپرستی والدین تنها از خدمات بیمه درمانی تامین اجتماعی استفاده کنند. اما اکنون طرح بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ، هم امکان استفاده از خدمات بیمه درمانی و هم ایجاد سابقه بیمه را برای آن ها فراهم ساخته است. در همین راستا، متقاضیان می توانند با انجام اقدامات لازم، به صورت مستقل تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرند. نکته حائز اهمیت در رابطه با ثبت نام این نوع بیمه، انجام مراحل آن به صورت غیر حضوری است. به این ترتیب، دانشجویانی که شرایط لازم را داشته باشند، بدون نیاز به شعب این سازمان می توانند نسبت به ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی اقدام کرده و از مزایای آن برخوردار شوند. در این قسمت، نحوه نام نویسی طرح بیمه دانشجویی را به صورت مفصل بیان کرده ایم.
به منظور ثبت نام آنلاین در طرح بیمه دانشجویی سازمان تامین اجتماعی، کافی است یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز جهت نام نویسی در طرح بیمه دانشجویی تامین اجتماعی برای افراد واجد شرایط، به شرح ذیل می باشند:
- 1 در اولین قدم باید نشانی اینترنتی سامانه ثبت نام یعنی es.tamin.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. برای ورود به این سامانه و نام نویسی در طرح بیمه دانشجویی می توانید هم از گوشی موبایل و هم سیستم های رایانه ای استفاده کرده و از این نظر محدودیتی وجود ندارد. با این حال، ترجیحا از طریق کامپیوتر یا لپ تاپ وارد شوید تا حین ثبت نام با خطا و مشکل مواجه نشوید.
- 2 به هر حال، بعد از این که آدرس اینترنتی سایت ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را سرچ کردید، اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج با همین نشانی و عنوان «سرویس های الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.
- 3 در مرحله بعد به صفحه اصلی این سامانه وارد شده و تصویر زیر برای تان نمایش داده می شود. در بخش میانی صفحه دو گزینه با عناوین «ثبت نام» و «ورود به سامانه» وجود دارد. در صورتی که قبلا در این سامانه نام نویسی کرده باشید، با انتخاب گزینه دوم و وارد کردن اطلاعات کاربری، می توانید به حساب شخصی خود وارد شده و اقدامات لازم جهت ثبت نام در طرح بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را انجام دهید. اما اگر قبلا در این سایت نام نویسی نکرده باشید، ابتدا باید بر روی گزینه «ثبت نام» کلیک نمایید.
- 4 در ادامه وارد صفحه دیگری به شکل زیر خواهید شد. در سمت چپ صفحه مهم ترین نکات لازم برای نام نویسی در این سامانه برای تان توضیح داده شده که باید آن ها را با دقت مطالعه نمایید. سپس از بخش میانی بر روی گزینه «اشخاص حقیقی» کلیک کنید.
- 5 به این ترتیب، وارد اولین مرحله ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی خواهید شد. در این قسمت ابتدا باید کد ملی و شماره تلفن همراه تان را وارد کنید. توجه داشته باشید که شماره تلفن همراهی که در این قسمت قرار می دهید، باید متعلق به خودتان بوده و با کد ملی مطابقت داشته باشد. بعد از این که کد ملی و شماره تلفن همراه را وارد کردید، بر روی گزینه «مرحله بعد» کلیک نمایید.
- 6 مرحله بعدی نام نویسی در این سامانه برای ثبت نام در طرح بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ، مربوط به وارد کردن اطلاعات شناسنامه ای است. در این قسمت باید اطلاعاتی از جمله نام، نام خانوادگی، جنسیت، شماره شناسنامه و تاریخ تولد را وارد نمایید. دقت داشته باشید که این موارد با اطلاعات هویتی شما در سازمان ثبت احوال تطبیق داده می شوند. پس از تکمیل صحیح آن ها اطمینان حاصل نمایید. بعد از این که تمامی اطلاعات شناسنامه ای خواسته شده را وارد کردید، گزینه «مرحله بعد» را بزنید.
- 7 اکنون نوبت به ثبت آدرس ایمیل می رسد. یک آدرس ایمیل معتبر و فعال مربوط به خودتان را در کادر مشخص شده وارد کرده و سپس از گوشه پایین و سمت چپ صفحه، بر روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید و سراغ ادامه فرایند ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی بروید.
- 8 مرحله بعد مربوط به تعیین یک گذر واژه برای حساب کاربری تان در این سامانه تامین اجتماعی است. این گذر واژه باید حداقل شامل ۸ کاراکتر و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ انگلیسی و اعداد باشد. گذر واژه انتخابی خود را در کادر مشخص شده برای آن قرار داده و سپس آن را در کادر زیرین تکرار کنید. در آخر هم گزینه «مرحله بعد» را بزنید.
- 9 در نهایت، تمامی اطلاعاتی که تا این جالی کار وارد کرده اید، یک بار دیگر برای تان نمایش داده می شوند. آن ها را بررسی کرده و در صورتی که از صحت شان اطمینان دارید، برای انجام سایر مراحل نام نویسی بیمه دانشجویی تامین اجتماعی بر روی گزینه «تایید و ثبت نام» کلیک کنید.
- 10 در صورتی که تمامی اطلاعات خواسته شده را به درسی وارد کرده و رمز عبور را هم به درستی انتخاب کرده باشید، پنجره ای باز شده و عبارت «ثبت نام شما با موفقیت انجام شد» را نمایش می دهد. با تایید این پیام، به صفحه اصلی سامانه وارد شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. به منظور ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ، این بار باید گزینه «ورود به سامانه» را انتخاب کنید.
- 11 در مرحله بعد، پنجره ورودی را مشاهده خواهید کرد. در این بخش از شما درخواست می شود اطلاعات کاربری تان را قرار دهید. نام کاربری همان کد ملی و گذر واژه هم رمزی است که هنگام ثبت نام انتخاب کرده اید. پس این موارد را به صورت دقیق در جایگاه خود قرار داده و گزینه «ورود» را بزنید.
- 12 اگر اطلاعات کاربری تان را به شکل صحیح وارد کرده باشید، به حساب کاربری خود در این سامانه وارد شده و نام خود را در گوشه بالا و سمت چپ صفحه مشاهده می کنید. اکنون می توانید فرایند نام نویسی در طرح بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را آغاز کنید. جهت این امر، از منوی موجود در قسمت بالای صفحه، گزینه «بیمه شدگان» را انتخاب نمایید. به این ترتیب، لیستی نمایش داده می شود که باید در قسمت انتهایی آن، مجددا گزینه «بیمه شدگان خاص / بیمه فراگیر خانواده ایرانی» را انتخاب کنید. در آخر هم از منو مربوط به این قسمت، گزینه «انعقاد قرارداد بیمه دانشجویی» را بزنید تا وارد مراحل ثبت نام آن شوید.
- 13به این ترتیب، وارد صفحه دیگری به شکل زیر خواهید شد. جهت ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی باید از گوشه پایین و سمت راست صفحه، بر روی گزینه «مشاهده ضوابط و مقررات» کلیک نمایید تا قوانین ثبت نام این طرح برای تان نمایش داده شود.
- 14 در صورتی که قبلا تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نباشید، پیامی با عنوان «متقاضی محترم، شما فاقد شماره بیمه تامین اجتماعی می باشید. جهت نامنویسی و اختصاص شماره بیمه بر روی کلید نامنویسی کلیک کنید» برای تان نمایش داده می شود. پس به منظور ثبت نام، گزنیه «نامنویسی» را بزنید.
- 15 در مرحله بعد، ابتدا باید نوع بیمه را از میان گزینه های موجود، «بیمه دانشجویان» انتخاب نمایید. سپس شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه تامین اجتماعی مد نظر جهت نام نویسی در این طرح را تعیین نمایید. برای نام نویسی بیمه دانشجویی تامین اجتماعی در این مرحله، باید سریال پشت کارت ملی تان را هم در جایگاه تعیین شده برای آن قرار داده و عکس پرسنلی خود را بارگذاری کنید. در آخر تعهد نامه ثبت نام جهت استفاده از این نوع بیمه را هم تکمیل نموده و گزینه «تایید و ادامه» را بزنید.
- 16 به این ترتیب، درخواست شما برای استفاده از خدمات بیمه دانشجویی به این سازمان ارسال شده و مورد بررسی قرار می گیرد. در صورت تایید درخواست، ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی با موفقیت برای شما انجام گرفته و می توانید با پرداخت حق بیمه، ایجاد سابقه را برای خود آغاز نمایید.
در این قسمت تمامی مراحل نام نویسی بیمه دانشجویی سازمان تامین اجتماعی کشور را به صورت کامل برای تان توضیح دادیم. بنابراین در صورتی که دانشجو بوده و شرایط لازم برای استفاده از این نوع بیمه را دارید، به سادگی می توانید اقدامات لازم را انجام داده و از مزایای آن بهره مند شوید.
قیمت بیمه دانشجویی تامین اجتماعی
اکنون که نحوه ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را فرا گرفته اید، در صورت تمایل به راحتی می توانید مراحل لازم را طی کرده و برای خود سابقه بیمه ایجاد کنید. نکته مهم در رابطه با این نوع بیمه، قیمت خرید آن می باشد که برای بسیاری از متقاضیان حائز اهمیت است. در این رابطه باید بگوییم که تعرفه استفاده از خدمات بیمه دانشجویی این سازمان نسبت به سایر اقشار به خصوص بیمه اجباری، بسیار مناسب و به صرفه است. علاوه بر آن، بخش کوچکی از حق بیمه (۲ درصد) هم توسط دولت پرداخت می شود که باز هم کمکی مناسب به دانشجویان محسوب می شود. در حال حاضر، بیمه دانشجویی تامین اجتماعی دارای طرح های مختلفی اس که هر یک از آن ها خدمات و مزایای متفاوتی را در اختیار بیمه شدگان قرار می دهند. در همین راستا، قیمت تهیه بیمه دانشجویی در هر طرح هم متفاوت است. در جدول زیر، قیمت بیمه دانشجویی در طرح های مختلف به همراه مزایای شان را برای تان آورده ایم.
قیمت خرید بیمه دانشجویی تامین اجتماعی سال ۱۴۰۳ |
|||
---|---|---|---|
نوع طرح |
نرخ بیمه |
خدمات ارائه شده |
حق بیمه |
طرح اول |
12 |
بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی |
ماهیانه 519 هزار تومان |
طرح دوم |
14 |
بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی |
ماهیانه 605 هزار تومان |
طرح سوم |
18 |
بازنشستگی، فوت قبل و بعد از بازنشستگی و از کارافتادگی |
ماهیانه 778 هزار تومان |
خرید و پرداخت بیمه دانشجویی تامین اجتماعی
آن دسته از دانشجویان که هم اکنون در مراکز دانشگاهی کشور مشغول به تحصیل هستند، در صورت تمایل می توانند ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را انجام دهند. جهت این امر، کافی است مراحل مورد نیاز برای نام نویسی که در بخش های قبل توضیح دادیم را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید. پس از این که نام نویسی تان را انجام دادید، در صورت تایید نهایی درخواست تان توسط سازمان تامین اجتماعی کشور، می توانید پرداخت حق بیمه را آغاز کرده و از خدمات آن برخوردار شوید. البته دقت داشته باشید که این طرح های دانشجویی تنها بیمه بازنشستگی را شامل می شوند. آن دسته از دانشجویان که تمایل دارند از دفترچه درمانی بیمه دانشجویی تامین اجتماعی هم استفاده کنند، باید مبلغ ۷۱ هزار تومان اضافه تر جهت این امر واریزی داشته باشند. نحوه پرداخت حق بیمه دانشجویی هم بسیاری ساده بوده و امکان انجام این کار از طریق همان سامانه «سرویس های الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی» به نشانی اینترنتی es.tamin.ir وجود دارد.
تمدید بیمه دانشجویی تامین اجتماعی
نکته مهم دیگر برای دانشجویان که سوالات و ابهامات زیادی پیرامون آن وجود دارد، نحوه تمدید بیمه دانشجویی است. در این رابطه باید بگوییم که با ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ، عضویت شما آغاز خواهد شد. به این ترتیب، به صورت ماهانه می توانید جهت پرداخت حق بیمه به سامانه مربوطه مراجعه نمایید. زمان پرداخت حق بیمه هر ماه هم تا آخرین روز دو ماه بعد می باشد. به هر حال، تا زمانی که شما حق بیمه تان را پرداخت می کنید، به صورت خودکار تمدید گردیده و نیازی به مراجعه به شعب این سازمان یا مکان دیگری وجود ندارد. بنابراین تا زمانی که شرایط لازم برای استفاده از بیمه دانشجویی تامین اجتماعی را داشته باشید، می توانید با پرداخت حق بیمه خود به صورت ماهانه آن را تمدید کنید. توجه داشته باشید که سابقه بیمه دانشجویان هنگام اتمام یک مقطع تحصیلی و ورود به یک مقطع دیگر هم قطع نخواهد شد. کافی است اطلاعات جدید دانشجویی خود را در سامانه به روز رسانی کنید.
مزایای بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ۱۴۰۳
طرح بیمه دانشجویی از جمله طرح های جدیدی است که سازمان تامین اجتماعی کشور در اواخر سال ۱۴۰۰ به صورت رسمی از آن رونمایی کرده و اکنون هم فعال می باشد. افراد واجد شرایط با ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی و پرداخت حق بیمه، می توانند مدت زمان تحصیل شان را هم به سابقه بیمه خود اضافه کرده و زودتر بازنشسته شوند. این کار در واقع یکی از مهم ترین دغدغه های کسانی که علاقه مندان به تحصیلات دانشگاهی به خصوص در مقاطع بالاتر هم چون کارشناسی ارشد و دکتری هستند را برطرف می کند. علاوه بر این ، مزایای متعدد دیگری برای این طرح وجود دارد که آگاهی از آن ها در تصمیم دانشجویان برای استفاده از این طرح تاثیر گذار خواهد بود. با توجه به این موضوع، در ادامه لیستی از مهم ترین مزایای بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ۱۴۰۳ را برای تان آورده ایم. این مزایا و فوایید ثبت نام بیمه دانشجویی شامل موارد زیر می باشند:
- هزینه خرید بیمه برای دانشجویان کم تر محاسبه خواهد شد. زیرا در وهله اول، تعرفه تعیین شده برای بیمه دانشجویی این سازمان نسبت به سایر طرح های مشاغل آزاد و بیمه های اجباری ارزان تر است. از طرف دیگر، برای هر کدام از طرح های این نوع بیمه، دو درصد حق بیمه را هم دولت پرداخت می کند. برای مثال، متقاضیان حین ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی طرح ۱۲ درصد، در واقع از مزایای ۱۴ درصد برخوردار می شوند. چرا که ۲ درصد دیگر هم توسط دولت برای آن ها پرداخت می گردد.
- سابقه پرداخت بیمه دانشجویان افزایش پیدا می کند. در واقع، این مورد را می توان یکی از بزرگ ترین مزایای بیمه دانشجویی دانست که تقریبا اکثر داوطلبان به همین خاطر اقدام به ثبت نام در این طرح می کنند. به این ترتیب، هر دانشجو با پرداخت حق بیمه در حین تحصیل می تواند این مدت را هم به سابقه خود اضافه کرده و زودتر بازنشسته شود که این بسیار حائز اهمیت است.
- امکان استفاده از طرح بیمه دانشجویی تامین اجتماعی برای تمامی دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه های مختلف کشور وجود دارد. از این رو فرفی ندارد که شما در دوره های شبانه یا روزانه سراسری مشغول به تحصیل بوده یا در دانشگاه های پیام نور، غیر انتفاعی، آزاد، پردیس های خودگران و غیره دانشجو باشید. به هر حال، امکان بهره مندی از مزایای این طرح برای تان فراهم است و با پرداخت حق بیمه، می توانید برای خود سابقه ایجاد کنید.
ثبت نام بیمه دانشجویی تامین اجتماعی این شرایط را برای تمامی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی به وجود آورده است تا بتوانند از مزایای آن برخوردار شوند. بر اساس تفاهم نامه ای که میان سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و سازمان تامین اجتماعی کشور به امضاء رسید، طرح بیمه دانشجویی به صورت رسمی از بهمن ماه ۱۴۰۰ فعال شد. به این ترتیب، دانشجویان با پرداخت حق بیمه می توانند برای خود سابقه بیمه ایجاد کرده و زودتر بازنشسته شوند. نکته قابل توجه در رابطه با بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ، هزینه پایین تر آن نسبت به سایر طرح ها مانند مشاغل آزاد و بیمه های اجباری است. دانشجویان برای برخورداری از خدمات این نوع بیمه می توانند از سه طرح ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد استفاده کنند که مزایای هر کدام متفاوت بوده و البته قیمت مختلفی هم دارند. ذکر این نکته هم الزامی است که در هر طرح، ۲ درصد دیگر هم به منظور حمایت مالی از دانشجویان توسط دولت پرداخت می شود.
-
خیر. سابقه بیمه دانشجویان هنگام اتمام یک مقطع تحصیلی و ورود به یک مقطع دیگر هم قطع نخواهد شد. کافی است اطلاعات جدید دانشجویی خود را در سامانه به روز رسانی کنید.
-
آن دسته از دانشجویان که تمایل دارند از دفترچه درمانی بیمه دانشجویی تامین اجتماعی هم استفاده کنند، باید مبلغ ۷۱ هزار تومان اضافه تر جهت این امر واریزی داشته باشند.
-
خیر. فرفی ندارد که شما در دوره های شبانه یا روزانه سراسری مشغول به تحصیل بوده یا در دانشگاه های پیام نور، غیر انتفاعی، آزاد، پردیس های خودگران و غیره دانشجو باشید، به هرحال امکان استفاده از این بیمه را دارید.